6 vylepšení, které si bude pochvalovat jak majitel salonu, tak zákazníci

6 vylepšení, které si bude pochvalovat jak majitel salonu, tak zákazníci

Možná to víte a možná taky ne, program HairSoft si můžete ještě vylepšit a obohatit dle potřeb, velikosti a preferencí vašeho salonu. Některá rozšíření přináší benefity majiteli salonu, jiná zaměstnanci, ale i zákazníkovi. O jakých 6 vylepšení se jedná?

Rozšíření programu HairSoft
1) Věrnostní program

Lidé jsou od přírody soutěživí a mají rádi dárky – a přesně na tomto principu funguje věrnostní program. Zákazník u vás v průběhu času získává za každou návštěvu určitý počet bodů dle výše jeho útraty. Čím více u vás klient nechá peněz, tím více dostane bodů.

Stačí jen nastavit bodovou hranici, druhy odměn a hra může začít. Navíc vaši VIP klientelu můžete odměnit věrnostním programem přímo na míru.

2) Online rezervační systém

Online rezervační systém přináší obrovský benefit jak pro salon, tak pro zákazníka. Ten se k vám totiž může objednat online z pohodlí domova – kdykoli, 24 hodin, 7 dní v týdnu, i když vy zrovna nepracujete a máte zavřeno. Klient vám tak nemusí volat nebo psát, vy nemusíte zvedat telefony nebo sáhodlouze odpovídat na zprávy. Online rezervace přináší úsporu času a spokojenost oběma stranám.

Nemluvě o výhodě klientských SMS či pořadníku, který vám zařídí stále plná křesla. Rezervační systém může být převratnou změnou ve vašem salonu. Vyzkoušejte si ho zdarma.

3) HairSoft Klient

Tenhle modul je skutečnou VYCHYTÁVKOU! Aplikace pro majitele salonu, která vám zobrazí online stav firmy včetně statistik. Ať už jde o aktuální přehled tržeb (firmy i jednotlivých zaměstnanců), skladové zásoby včetně seznamu chybějícího zboží, rezervace, stavy voucherů, zákazníky, či SMS komunikaci se zákazníkem.

Zkrátka nemusíte být přítomni ve vašem salonu, ale přesto máte maximální přehled, co se v něm aktuálně děje – geniální!

4) Ekonomika

Všechny puntičkáře, milovníky pořádku a čísel, ale i majitele salonu, kteří s čísly úplně nekamarádí, nadchne modul Ekonomika. Najdete v něm:

• přehledné tabulky a grafy
• cenový plán dle objednávek – tedy predikce, kolik +- vyděláte peněz
• tržby za celou firmu, ale i za jednotlivé zaměstnance
• klíčové mzdové náklady a provize z prodeje
• opakující se výdaje
• operativní výsledovku a jasná data – „jak jste na tom"
• přímé napojení na vaši banku... atp.

Ať už na čísla jste nebo ne, s Ekonomikou se vám bude podnikat snadněji.

5) Synchronizace s Google

Stručně a jednoduše - pomocí synchronizace s Google uvidíte své objednávky a obsazenost termínů kdykoli, kdekoli a na jakémkoli zařízení. Ve chvíli, kdy si pak z domu zapíšete prostřednictvím telefonu do kalendáře objednávku, nebo nějakou smažete či provedete editaci, všechny změny uvidíte propsané rovnou i v objednávkovém kalendáři na saloně v programu HairSoft.

Tento modul se bude líbit i vašim zaměstnancům. Můžete jim nasdílet jejich kalendář objednávek, a tak každý zaměstnanec uvidí všechny své objednávky v mobilním telefonu (tabletu, notebooku… zkrátka kdekoli se přihlásí ke svému google kalendáři).

6) SMS Manager

„Esemesky" se mohou jevit jako přežitek, nicméně se jedná o skvěle fungující nástroj, který vám ve vašem podnikání nedocenitelně pomůže.

Klientské SMS zprávy v praxi pomáhají eliminovat ztráty a přimějí zákazníky, aby chodili na objednané termíny. V dnešním digitálním světě plném emailů, messengeru a jiných aplikací si každý rád otevře a přečte obyčejnou SMS zprávu. Můžete tak zákazníkovi nejen připomenout jeho termín návštěvy, ale upozornit ho třeba i na probíhající akci nebo mu popřát k svátku či k narozeninám. Vše probíhá AUTOMATICKY, stačí si jen nastavit šablonu zprávy. Vše ostatní za vás dělá SMS manager.

Veškerá rozšíření si můžete kdykoli zdarma v praxi vyzkoušet.